TRIATLONEC – AMPHI TEAM


Prijavnica (docx), Prijavnica (pdf)

V šolskem letu 2012/13 je na Jesenicah zaživel športni program TRIATLONEC – AMPHI TEAM, v katerem se učenci resneje seznanjajo s športno disciplino triatlon, ki jo sestavljajo plavanje, kolesarjenje in tek. V šolskem letu 2016/17 nadaljujemo v preteklih letih začrtano pot.

Program TRIATLONEC je zaživel kot nadgradnja programa Triatlonček  in je namenjen osnovnošolcem in ostalim z željo po udeleževanju na tekmovanjih v triatlonu, duatlonu, akvatlonu, kolesarjenju, plavanju in teku.

Prednost športne discipline triatlon v primerjavi z ostalimi, ozko usmerjenimi, je v pestrosti in širšem dojemanju športa, kar je še posebej pomembno pri otrocih. Predstavlja tudi zelo dobro osnovo za kasnejše udejstvovanje v specifičnih športnih panogah.

Treningi potekajo na prostem, v telovadnicah in bazenu pod vodstvom trenerjev triatlona, plavanja, kolesarjenja in atletike. Skupaj skrbimo za profesionalen pristop. Vsi otroci se lahko udeležujejo tekmovanj v okviru Triatlonske zveze Slovenije.

Pogoj za vpis v športni program TRIATLONEC – AMPHI TEAM je znanje vsaj ene plavalne tehnike in osnov vožnje s kolesom. Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov info@projektnatura.si, po pošti ali jo prinesite na vadbo.

Za dodatne informacije nam pišite na naš e-naslov (info@projektnatura.si).