Gorsko-kolesarski učni center (GKUC) Pristava / MTB Cottage

Lokacija koče je sredi narcisnih poljan, v vasi Javorniški Rovt nad Jesenicami. Dostopna je po lepo urejeni travniški poti, primerni za vožnjo z vsemi običajnimi vozili. Parkirišče je urejeno pred kočo.

Objekt je opremljen s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom, teraso, dvema ločenima kopalnicama in tremi sobami z osmimi ležišči.

 

Center je odprt po dogovoru in po razpisanih aktivnostih. Vse aktivnosti kolesarskih tečajev in kolesarskih šol bodo objavljene na spletni strani. Koča je odprta od 15.maja do 1. septembra. 

Koča je namenjena največ 8 osebam ( priporočljivo za skupine, ki želijo aktivno preživljati čas). Ponujamo vam izlete v Karavankah, vodene ali samovodene kolesarske izlete (selfguide – GPS) z možnostjo izposoje koles.

Izvajamo kolesarske šole za otroke, učenje tehnike na kolesarksem poligonu, kolesarske delavnice. V primeru želenih individualnih tečajev, ki jih prav tako izvajamo nam pišite.

KOLESARSKA DELAVNICA, je namenjena vsem odraslim in otrokom, ki bi si želeli naučiti osnov gorskega kolesarjenja, učenja na poligonu, učenja tehnike gorskega kolesarjenja na trailih, obnašanja in pravila v naravi, vzdrževanje kolesa in kolesarske opreme.

Delavnica poteka dopoldan in popoldan. Izvajamo jo ob zadostnem številu prijavljenih. Cena enodnevne kolesarske delavnice je 75 eur na udeleženca.

Prijave zbiramo na info@projektnatura.si.Za možnost  izposoje kolesarske opreme in nočitve nam  prav tako pišite na info@projektnatura.si

kontakt:  041 694 217

Kolesarji in pohodniki lepo vabljeni v čim večjem številu!